Ayasofya Imamı Laiklik : Ayasofya İmamı Doların Sorumlusunu da Buldu! : Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago.

Ayasofya Imamı Laiklik : Ayasofya İmamı Doların Sorumlusunu da Buldu! : Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago.. Yeni anayasa tartışmaları üzerine açıklamalarda bulunan ayasofya baş imamı prof. Boynukalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slâm'dı ve laiklik yoktu. Özışık tepkilerin ardından videoyu yayından kaldırdı. Anayasa'dan lai̇kli̇k çiksin i̇slam gi̇rsi̇n sesli köşe haber3 sesli haber. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı.

Ayasofya camisi baş i̇mamı, i̇slam hukuku profesörü mehmet boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slamdı ve laiklik yoktu. Ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Cnn türk kanalin eklediyi nihat hatipoğlu laiklikle ilgili ne dedi? Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeni anayasa çağrısının ardından ayasofya camisi'nin baş imamı prof.

İsmail Saymaz: 'Emekli Teröristin Görüş İfade Etme Hakkı ...
İsmail Saymaz: 'Emekli Teröristin Görüş İfade Etme Hakkı ... from img-s1.onedio.com
Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Özışık tepkilerin ardından videoyu yayından kaldırdı. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değer. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Mehmet boynukalın, anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini savundu. Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı.

Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Yeni anayasa tartışmaları üzerine açıklamalarda bulunan ayasofya baş imamı prof. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeni anayasa çağrısının ardından ayasofya camisi'nin baş imamı prof. Daha önce anayasa tartışmasında 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı. Ayasofya camii imamı mehmet boynukalın'ın yeni anayasa tartışmalarına dahil olup laiklikle ilgili yaptığı açıklamaya tepki gösteren gazeteci hadi özışık sosyal medyadan bir video paylaştı. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın 'yeni anayasa' çıkışı sonrası yapılan yorum ve tartışmalara camiye çevrilen ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Ak partililere bile herkes kendi işine bakmalı dedirtti. Ayasofya camisi baş i̇mamı, i̇slam hukuku profesörü mehmet boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slamdı ve laiklik yoktu. Özışık tepkilerin ardından videoyu yayından kaldırdı. Mehmet boynukalın, daha önce de yalova üniversitesi i̇slami i̇limler fakültesi öğretim görevlisi doç. Ayasofya'ya baş imam mehmet boynukalın türkiye cumhuriyeti'nin temel ilkelerinden biri olan laikliğin yeni anayasada yer almamasını istemiş, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu.

Buna tepki gösteren hadi özışık ise sosyal medyada laiklik karşıtları tarafından topa tutuldu. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Aslında ak parti sözcülerinin ayasofya imamına isyan ederken söyledikleri bu söz laikliğin de kısa tarifi sayılır. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı. Mehmet boynukalın, yeni anaysada laiklik ilkesinin olmamasını istedi.

Ayasofya baş imamı: 1921 ve 24 anayasalarında laiklik yoktu
Ayasofya baş imamı: 1921 ve 24 anayasalarında laiklik yoktu from www.abcgundem.com
Ayasofya camii baş imamı mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini belirtti. Mustafa yolcu 530 views1 day ago. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün #anayasadai̇slamolsun dedi. Yeni anayasada laiklik ilkesinin çıkarılması çağrısı yaptı. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Yeni anayasada laiklik ilkesinin çıkarılması çağrısı yaptı. Mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı. Mehmet boynukalın bugün twitter'da paylaşmış olduğu tweet baya gündem oldu.

Mesleği trolluk olan hadi özışık, ayasofya imamının laiklik kaldırılsın tavsiyesine salya akıttı.

Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Boynukalın, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Mehmet boynukalın, yeni anaysada laiklik ilkesinin olmamasını istedi. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadelerini kullandı. Boynukalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slâm'dı ve laiklik yoktu. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı. Ak partililere bile herkes kendi işine bakmalı dedirtti. Ayasofya baş imamı mesajını #anayasadai̇slamolsun etiketiyle bitirdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeni anayasa çağrısının ardından ayasofya camisi'nin baş imamı prof. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadesini kullanan boynukalın 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slamdı ve laiklik yoktu dedi. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün #anayasadai̇slamolsun dedi. Oğur, ayasofya imamı 'anayasadan laiklik çıkarılsın' derken, toplumu ve insanların hayatını dizayn eden ve artık chp'nin bile uzak durduğu laiklik anlayışı yerine, din ile siyaset arasında mesafeyi koruyan bir laikliğin anlaşılmasına yardım etti. İmam boynukalın, atatürk ilkelerinden laikliğin anayasadan çıkarılmasını istedi.

Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün #anayasadai̇slamolsun dedi. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Ayasofya camii baş imamı mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini belirtti. Benzerhaberler i̇kinci ayasofya mabedi doğuyor 'restorasyon değil rezalet' anayasa'dan laiklik … müzeden camiye çevrilen ayasofya'nın baş imamı anayasadan laikliğin kaldırılmasını isterken 'devletin dini i̇slam olsun' dedi. Ayasofya imamı da hızlandırılmış laiklik kursu gibi olan bu 7 aylık performansıyla 70 yılda kemalistlerin yapamadığını yaptı.

Gazeteci Hadi Özışık'tan Ayasofya İmamına: Fitne yapma ...
Gazeteci Hadi Özışık'tan Ayasofya İmamına: Fitne yapma ... from www.kentekrani.com
Aslında ak parti sözcülerinin ayasofya imamına isyan ederken söyledikleri bu söz laikliğin de kısa tarifi sayılır. Boynukalın, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slâm'dı ve laiklik yoktu. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Gazeteci hadi özışık, yeni anayasa'da laiklik olmamasını talep eden ayasofya baş imamı mehmet boynukalın'a gösterdiği tepkiye gelen eleştirilerin ardından özür diledi. Benzerhaberler i̇kinci ayasofya mabedi doğuyor 'restorasyon değil rezalet' anayasa'dan laiklik … müzeden camiye çevrilen ayasofya'nın baş imamı anayasadan laikliğin kaldırılmasını isterken 'devletin dini i̇slam olsun' dedi. Ayasofya'ya baş imam olarak atanan prof. Mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı. Yeni anayasada laiklik ilkesinin çıkarılması çağrısı yaptı.

Yeni anayasada laiklik ilkesinin çıkarılması çağrısı yaptı.

Laiklik ilkesinin bir amacı var ki ilkokuldan beri sürekli olarak bu ilkelerin ne için olduğu vurgulanıyor. Haberpiri sesli 0 views1 minute ago. Boşnukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Bu tarz videoların sayısının artması için bize katılarak aylık destek sağlayabilirsiniz. Zanka tv 14.910 viewsstreamed 2 days ago. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın yeni anayasa çağrısının ardından ayasofya camisi'nin baş imamı prof. Ayasofya camii baş imamı mehmet boynukalın, yeni anayasada laiklik maddesine yer verilmemesi gerektiğini belirtti. Daha önce anayasa tartışmasında 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Cumhuriyet fabrika ayarlarına dönsün ifadesini kullanan boynukalın 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slamdı ve laiklik yoktu dedi. Boynukalın, twitter hesabından, 1921 ve 24 anayasalarında devletin dini i̇slam'dı ve laiklik yoktu. Mehmet boynukalın, cumhur i̇ttifakı'nın gündeme getirdiği yeni anayasa hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Anayasa tartışmalarına ayasofya'nın baş imamı mehmet boynukalın da katıldı.

Haberpiri sesli 0 views1 minute ago ayasofya imamı. Boşnukalın, yeni anayasada laiklik ilkesinin yer almaması çağrısı yaptı.

Posting Komentar

0 Komentar